Sarıoğlan’da bozulan ve çukurlaşan yollara asfaltlı bakım-onarım
22 Eylül 2016

Sarıoğlan Belediyesi, çeşitli nedenlerle bozulan, bölgede yaşayan vatandaşlar ile araç sahiplerinin sık sık yakınmalarına neden olan asfalt yollar üzerindeki çukur ve benzeri yerlerde bakım-onarım sonrası yama yaptı. Asfalt yollar üzerindeki bozulan bölgelerde yama çalışmaları ağır kış şartlarının başladığı güne kadar aralıklarla devam edecek. Ayrıca, planlanan bölgelerde bazı yollar yeniden asfaltlanacak.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların ‘Bozulan yolların onarımını yaptırın’ talebi üzerine ekiplere talimat verdi. Bunun üzerine, belediye ekipleri, Sarıoğlan-Palas, Karaözü arasından başlayarak ilçe genelinde, özellikle ulaşımın yoğun olduğu asfalt yollar üzerindeki kırılma, çukurlaşma, çökme gibi bölümlerde onarım gerçekleştirdi. Bu arada, hatalı köprü yapımı nedeniyle yol üzerinde zıplayan araçların bulunduğu bölgeler eşilip, borular konarak yeniden yapıldı. Başkan Ali Osman Yıldız, hep birlikte Sarıoğlan’ın örnek ve modern bir yer haline gelmesi için herkesin belediye ekiplerine yardımcı olması isteğini tekrarladı. Başkan Yıldız “Elimizde imkanımız ve gücümüz olsa, yolları baştan sona asfalt yaparız. Ancak çeşitli kurumlardan temin ettiğimiz için zorlanıyoruz. Yinede bizlere bu konuda yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.