Sarıoğlan'da kar temizleme çalışmaları devam ediyor..
8 Şubat 2017

Tüm yurtta etkili olan soğuk hava ve ağır kış şartları yaşamı olumsuz yönde etkilerken, Sarıoğlan belediyesi karla mücadele ve temizlik ekipleri çalışmalarını aksatmadan devam ediyor. Araç parkı, personel sayısı ve imkanların sınırlı olması nedeniyle öncelikle mahalleler ve diğer yerleşim merkezlerine ulaşan ana yolların kapanmaması, kapananlarında açılmasına ağırlık veren belediye ekipleri, bu yolları açtıktan sonra yol kenarlarında biriken karlar ile ara sokaklarda da temizlik başlattı. Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, çoğu kişinin evinden dışarı bile çıkamazken belediye ekiplerinin yolları açık tutmaya, yaşamı ve ulaşımı etkileyen kar ile buzları temizlemeye devam ettiğini belirterek, herkesi bu konuda sabırlı ve kendilerine yardımcı olmaya çağırdı.