Sarıoğlan?da ot temizliği
19 Ağustos 2016

Sarıoğlan'ın imajı ve görüntüsü açısından, yeşillendirme, çimlerin biçilmesi, çevresine fidan dikilmesi ve otla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Sarıoğlan'ın Sivas yolu girişindeki kavşaktan başlayan belediye ekipleri, önce boyları uzayan çimleri ve yaban otlarını biçti. Ardından bunları topladı. Ekipler diğer yanda, yol kenarlarına ve orta refujlara dikilen fidanların çevresini temizleyerek sulama yaptı. Sulama, yeni çim ekilen bölgelerde de gerçekleştirildi.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, çimlerin ve fidanların yanı sıra yeşil alanların korunması konusunda herkesin kendilerine yardımcı olmasını istedi. Başkan Yıldız, ana yollar, orta refujlar ve kenarlarındaki bu ot temizliğinin aynı zamanda ilçeyi bayrama hazırlık olduğunun da altını çizdi.