ŞIRNAK'TAN KAYSERİ'YE BİR ŞEHİT ATEŞİ DAHA DÜŞTÜ..
26 Eylül 2016

6 Askerin Şehit olduğu, 2 Askerinde yaralandığı Şırnak-Van karayolundaki hain saldırıda Kayserili Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Alda (23)'da şehit düştü. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bir kez daha terörü lanetlerken, aynı gün 10 Askerin Şehit edilmesi, 6 askerinde yaralanmasının sabırları taşırdığını açıkladı. Başkan Yıldız, Şehitlere Allahtan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara da acil şifalar dileyerek, teröre karşı herkesin tek yumruk olmasını istedi.
Şehit uzman çavuş Mehmet Alda'nın acı haberi, Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesi'nde ikamet eden Kiraz ve Ömer Alda'ya, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından verildi.Haberin duyulmasının ardından akraba ve yakınlarının geldiği ailenin evine Türk bayrağı asıldı. 3 kardeşi bulunan şehidin, Kurban Bayramı'nda nişanlandığı öğrenildi.
Şırnak-Van karayolunda güvenliği sağlayan askerlere PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 6, Mardin'de de 4 asker şehit olmuş, 6 asker de yaralanmıştı.