Üniversite Öğrencilerinin Staj Başvuruları Bu adresten
3 Aralık 2020

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından oluşturulan stajyer havuzu, 19.08.2020 itibariyle Kamu ve Özel sektörden işverenlerin erişimine açılmıştır. Staj teklifleri sizlere Kariyer Kapısı üzerinden iletilecektir. Başvuru yaparken oluşturduğunuz kullanıcı bilgileri ile giriş yaparak gelişmeleri takip edebilirsiniz
Bu kapsamda; "27/10/2020 tarihli 31287 sayılı (mükerrer) Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Kararı olarak yayımlanarak yürürlüğe giren '2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nın 571.2 sayılı tedbirine istinaden 2021 yılından itibaren üniversite öğrencilerinin staj başvuruları Staj Seferberliği Projesi Kapsamı'nda Kariyer Kapısı üzerinden alınacaktır.
İlanları https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden takip edip başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.