Üzerlik'te kilitli parkede bozulan bölümler onarıldı
26 Ekim 2016

Zaman zaman tüm uyarılara ve alınan önlemlere karşın kamu malına zarar verilmesi ile oluşan sorunlar, belediye ekipleri tarafından bakım-onarım ile çözümleniyor. Sarıoğlan Belediye ekipleri son olarak Üzerlik mahallesinin meydanında kilitli parke onarımı gerçekleştirdi. Çeşitli nedenle yerinden sökülerek bozulan yoldaki kilitli parke döşeli bölümün yerini inceleyen ekipler daha sonra yine kilitli parke döşemesi ile yolda onarımı tamamladı. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, belediye hizmetlerinin kıt ve zor imkanlarla gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, yapılan hizmetlerin izinsiz bozulmaması ve zarar verilmemesini önerdi. Başkan Yıldız "Kamu malının korunması konusunda herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirsin, bizlere yardımcı olsun' dedi.