YILDIZ: Patlama sonrası ihtiyaç duyulan kan için otobüs kaldırılacak
17 Aralık 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Erciyes Üniversitesi kampüsünde sabah 08:45'de bir belediye halk otobüsüne yönelik bombalı terör saldırısından sonra özellikle yaralılara kan bağışı yapmak isteyenler için Palas'ta otobüs ve servis kaldırılacağını açıkladı. 'Kayseri'ye ve Türkiye'ye geçmiş olsun. Tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet yaralılara bir kez daha acil şifalar diliyorum' diyen başkan Yıldız "Askeriyeye yakın olan bölgede gerçekleşen patlamada, otobüsün içerisinde hafta sonu izne çıkan sivil kıyafetli askerlerin bulunduğu iddia ediliyor. Burada asker, polis, sivil demeden bu eylemi yapanları, yaptıranları, destekleyenleri lanetliyor ve kınıyorum. Allah hepsinin belasını versin kökleri kazınsın. Biz Sarıoğlan Belediyesi olarak buradaki vatandaşlarımız için acil kan ihtiyacına yönelik bağışçılarımızı hastanelere taşıyacağız. Tüm bağışçılarımızın bizi araması yeterli. İlk etapta Palas'tan servisler kaldırıyoruz" dedi.