YILDIZ'IN TALİMATI İLE ESKİ HURDA TAŞ VE BORDÜRLERDE SEÇİLİYOR
30 Eylül 2016

Sarıoğlan'ın yeni bir görünüme, çevreye kavuşması, imajının değişmesi, örnek ve model olması için büyük çaba gösteren Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, düzenlemeler sırasında hurdaya çıkartılan taş, kilitli parke, bordür gibi malzemelerin seçilerek değerlendirilmesi talimatını verdi.
Belediye ekiplerinin çalışması ve düzenlemesi sırasında sökülen eski taş, kilitli parke ve bordür gibi malzemelerinde içinde bulunduğu hafriyat, Ejdat parkının yanında bulunan boş araziye dökülüyor. Daha sonra belediye ekipleri bu hafriyat içinde kullanılabilecek olan malzemeleri tek tek seçerek başka bölgelerde değerlendiriyor.
Belediye gelirinin az ve kıt olduğunun altını bir kez daha çizen Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız 'Bizler bu makamda devletimizin, milletimizin parasını kullanıyoruz. Bir işi yaparken hem kaliteye hem de atıklar içinde yeniden kullanılabilecek olanları da seçtirerek değerlendiriyoruz. Bizim çöpe atılacak tek kuruşumuz olamaz" dedi.
Bu haber 2022 kez okundu.