Yollar genişliyor, köprüler yapılıyor, menfezler yenileniyor
21 Ekim 2016

Kayseri'nin bugüne kadar en az devlet yatırımlarını alan ilçesi konumundaki Sarıoğlan'ın kaderinin değişmesi, devlet hizmetlerinin artırılması için çalışmalar yoğunlaşıyor.
Göreve geldiği günden bu güne çalmadık kapı bırakmayan, Ankara'daki ilgili bakanlık ve kurumları adeta yol yapan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın girişimi, ilçe genelindeki bir çok yolun genişletilmesi, yeni köprüler yapılarak genişletmeler ve menfezlerinde yenilenmesi çalışmaları çoğaldı. Şu günlerde Çiftlik-Sofumahmut arasındaki yolda bu çalışmalar son aşamaya geldi.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, kaylıcı hizmetlere imza atmak istediklerini, kimsenin makam ve mevkisinin kalıcı olmadığını, ancak kalıcı olanların yapılan çalışmalar ve bırakılan eserler olacağını tekrarladı. Başkan Yıldız 'Şimdiden herkese hayırlı, uğurlu olsun ' dedi.