Yollarda, park ve bahçelerde temizliğe ağırlık verildi
20 Eylül 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Kurban bayramı ve uzun tatilinden sonra belediye ekiplerinin, ana bulvar, cadde, sokak, park ve bahçeler başta olmak üzere çevre  temizliği konusunda  daha yoğun olması talimatını verdi.
'Bu Vatan hepimizin. Hepimize emanet. Bu nedenle çevre temizliği, görüntü, gürültü kirliliği konusunda herkes sorumluluğunu yerine getirirse, hizmetler daha kolaylaşır ve artarak devam eder" diyen Başkan Yıldız, Sarıoğlan ilçe sınırlarında yaşayan herkesin temizlik konusunda çok duyarlı olmasını, olmayanları uyarmasını istedi. Başkan Yıldız "Şehirlerin, ilçelerin, yerleşim merkezlerinin görüntüsünde temizlik önemli bir yer tutar. Bu nedenle ekiplerimiz temizliği sabah saatlerinde yapıyor. Ancak bazı kişiler, önünde çop kutuları olmasına karşın cadde, sokak, park ve bahçelere küçüklü-büyüklü atıkları atarak çevre kirliliğine neden oluyor. Temizlik sadece belediyenin görevi değil. Herkesin görevi. Herkes ekiplerimize bu konuda çevreyi kirletmeyerek yardımcı olmalı" dedi.