Ihaleler
İhale Başlangıç Tarihi : 4 Şubat 2022    İhale Bitiş Tarihi : 10 Şubat 2022

DÖKME ÇIMENTO SATIN ALINACAKTIR

SARIOGLAN BELEDIYE BASKANLIGI

450 TON CEM I 42,5 R DÖKME ÇIMENTO ALIMI VE NAKLIYESI ISI alimi 4734 sayili Kamu Ihale Kanununun 19 uncu maddesine göre açik ihale usulü ile ihale edilecektir.  Ihaleye iliskin ayrintili bilgiler asagida yer almaktadir:

Ihale Kayit Numarasi

2022/63122

1-Idarenin

a) Adresi

SENYURT MAHALLESI MEHMET ÖZHASEKI CADDESI NO :8 38820 SARIOGLAN/KAYSERI

b) Telefon ve faks numarasi

3528112014 - 3528112186

c) Elektronik Posta Adresi

sarioglan@ttmail.com

ç) Ihale dokümaninin görülebilecegi internet adresi (varsa)

2-Ihale konusu malin

a) Niteligi, türü ve miktari

CEM I 42,5 R DÖKME ÇIMENTO ALIMI ISI
Ayrintili bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümani içinde bulunan idari sartnameden ulasilabilir.

b) Teslim yeri

:

SARIOGLAN BELEDIYESI PARKE FABRIKASI (TESISI)

c) Teslim tarihi

:

ÜRÜNLER BELEDIYENIN IHTIYACINA GÖRE PEYDER PEYDERI ALINACAKTIR.

3- Ihalenin

a) Yapilacagi yer

b) Tarihi ve saati

17.02.2022 - 11:30

4. Ihaleye katilabilme sartlari ve istenilen belgeler ile yeterlik degerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. Ihaleye katilma sartlari ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili oldugunu gösteren belgeler,
4.1.2.1. Gerçek kisi olmasi halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kisi olmasi halinde, teklif mektubunu imzalayanin noter tasdikli imza beyannamesi. Tüzel kisilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklik oranlarina (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularina iliskin bilgiler idarece EKAP’tan alinir. EKAP’a kayitli olmayan yabanci istekliler tarafindan ise, ilgili ülke mevzuati dikkate alinarak, belirtilen hususlara iliskin gerekli belgeler sunulur.
4.1.3. Sekli ve içerigi Idari Sartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Sekli ve içerigi Idari Sartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 Ihale konusu alimin tamami veya bir kismi alt yüklenicilere yaptirilamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterlige iliskin belgeler ve bu belgelerin tasimasi gereken kriterler:

Idare tarafindan ekonomik ve mali yeterlige iliskin kriter belirtilmemistir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterlige iliskin belgeler ve bu belgelerin tasimasi gereken kriterler:

4.3.1. Yetkili saticiligi veya imalatçiligi gösteren belgeler:

a) Imalatçi ise imalatçi oldugunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satici veya yetkili temsilci ise yetkili satici ya da yetkili temsilci oldugunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukaridaki belgelerden biriyle birlikte sundugu serbest bölge faaliyet belgesi.
Isteklilerin yukarida sayilan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunmasi yeterli kabul edilir. Isteklinin imalatçi oldugu asagidaki belgeler ile tevsik edilir.

a) Istekli adina düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b) Isteklinin üyesi oldugu meslek odasi tarafindan istekli adina düzenlenen Kapasite Raporu,

c) Isteklinin kayitli oldugu meslek odasi tarafindan istekli adina düzenlenen Imalat Yeterlik Belgesi,

ç) Isteklinin adina veya ünvanina düzenlenmis olan teklif ettigi mala iliskin Yerli Mali Belgesi veya Teknolojik Ürün Deneyim Belgesi,

d) Isteklinin alim konusu mali ürettigine iliskin olarak ilgili mevzuat uyarinca yetkili kurum veya kuruluslarca düzenlenen ve isteklinin üretici veya imalatçi oldugunu gösteren belgeler. veya yetkli satici yada bayi oldugunu gösterir belgeler.

4.3.2.

4.3.2.1. Standarda iliskin belgeler:

ALINACAK ÇIMENTONUN TS EN 197-1 CEMI 42.5R STANDARTLARINA UYGUN OLDUGUNA DAIR BELGE SUNULACAKTIR.

4.3.2.2. Yetkili kurum ve kuruluslara kayitla ilgili belgeler:

ODA KAYIT BELGESI, SANAYI SICIL BELGESI.

4.3.3. Isteklinin teklifi kapsaminda sunmasi gerektigi Idari Sartnamenin 7nci maddesi disindaki maddeleri ile teknik sartnamede belirtilen asagidaki belgeler:

5.Ekonomik açidan en avantajli teklif sadece fiyat esasina göre belirlenecektir.

6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katilabilecek olup yerli mali teklif eden yerli istekliye ihalenin tamaminda
% 15 (yüzde on bes) oraninda fiyat avantaji uygulanacaktir.

7. Ihale dokümaninin görülmesi:
7.1. Ihale dokümani, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. Ihaleye teklif verecek olanlarin ihale dokümanini EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar
SENYURT MAHALLESI MEHMET ÖZHASEKI CAD. NO:8 SARIOGLAN/KAYSERI BELEDIYE HIZMET BINASI adresine elden teslim edilebilecegi gibi, ayni adrese iadeli taahhütlü posta vasitasiyla da gönderilebilir.

9. Istekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. Ihale sonucu, üzerine ihale yapilan istekliyle her bir mal kalemi miktari ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarin çarpimi sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözlesme imzalanacaktir.
Bu ihalede, isin tamami için teklif verilecektir.

10. Istekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren
300 (Üçyüz) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapilmayacaktir.

14.Diger hususlar:

Teklif fiyati ihale komisyonu tarafindan asiri düsük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açiklama istenecektir.

Güncel Ihalelerimiz