AK KADINLAR, BAŞKAN ALİ OSMAN YILDIZ I ZİYARET ETTİ
22 Nisan 2016

Sarıoğlan AK Parti Kadın ve Gençlik kollarından bir grup, Belediye başkanı Ali Osman Yıldız'ı makamında ziyaret ederek, çalışmaları nedniyle kutladı.

Sarıoğlan AK Parti Kadın kolları başkanı Hacer Örnek başkanlığında, kadın ve Gençlik kolları üyesi bir grup başkan Yıldız'ı ziyaret etti. Başkan Yıdız'ın makamındaki ziyarette, AK kadınlar, başkan Yıldız'ın çalışmalarını beğendiklerini, halkın çalışmalardan memnun olduğunu, bugüne kadar böyle hizmetleri kimsenin yapmadığını belirterek, kutladılar ve başarı dilediler.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, her zaman seçimlerde en büyük destekçilerinin bayanlar olduğuna dikkat çekerek, en iyi hizmeti yapmak, onların istek ve önerilerini yerine getirmek için çalıştıklarını açıkladı. Başkan Yıldız, AK kadınların bazı talep ettikleri sorunlarının çözümü içinde söz verdi.