Başkan Bekir Ayyıldırım Yeni Mesajı
31 Aralık 2021

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, yılbaşı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Yeni bir yıla daha çalışarak girdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ayyıldırım, mesajında şunlara yer verdi:
“2022 yılı yeni umutlar, yeni başarılar, ve yeni mutluluklar getirsin. Savaşların, doğal afetlerin ve pandeminin yaşanmadığı sevginin, barışın, hoşgörünün ve yardımseverliğin çoğaldığı her zaman güzel hatırlayacağımız günler yaşamak dileğiyle. İlçemiz açısından önümüzdeki yılda da hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecek. 2022 yılında ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Sarıoğlan'ın vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarı dolu 2022 yılı diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.” dedi.