AK Parti Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi İstişare Toplantısı
26 Haziran 2016

Dedeoğlu 'Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi İstişare Toplantısı'nda
AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Sarıoğlan ilçe binasında 'Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis İstişare Toplantısı'na katılarak partililerle bir araya geldi.
AK Parti Kayseri il başkan yardımcısı Mehmet Ersu, koordinatör Salih Tan, İlçe Başkanı Ahmet Cerit, ilçe kadın kolları başkanı Hacer Örnek, gençlik kolları başkanı Ömer Başaran, Sarıoğlan Belediye Başkanını temsilen Belediye Meclis üyesi Yusuf Akbulut, mahalle başkanları, bazı mahalle muhtarları ve üyelerin katıldığı toplantıda ilçenin bazı sorunları ele alındı.
Milletvekili Dedeoğlu yaptığı konuşmada, Türkiye'yi hiçbir gücün bölemeyeceğini, birlik ve bütünlüğü kimsenin bozamayacağını söyledi.Ülkede yaşanan terör olaylarına değinen Dedeoğlu, terörün kökünü kazıyacaklarını belirterek, vatandaşların yaklaşan Ramazan Bayramını da tebrik ettiğini dile getirdi.