Alamettin Mahallesine Taziye Evi
25 Eylül 2020

Alamettin Mahallesine Taziye Evi yapılıyor. Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, atıl vaziyette bulunan eski garaj yerinin değerlendirilerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmak üzere Taziye Evi yapılması için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi. Başkan Bekir Ayyıldırım"Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile Alamettin Mahallemize Taziye evinin yapılmasına başladık. Aynı şekil çalışma ile Ebulhayır mahallemizde de atıl durumda bulunan yerlerimizin değerlendirilerek buraya da bir taziye evini en kısa zamanda kazandıracağız. Yapacağımız taziye evleri için desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç Başkanıma ilçem ve şahsım adına Teşekkür ediyorum. "dedi.