BAŞKAN ALİ OSMAN YILDIZ, TEOG SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEDİ
27 Nisan 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavına girecek öğrencilere ?başarılar? dileyerek bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldız?ın mesajı şöyle.

??Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı çocuklarımızın geleceği için önemli bir aşamadır. TEOG sınavlara girecek olan öğrencilerimizin, rahat ve güven içerisinde bir sınav geçirmeleri için tüm vatandaşlarımıza çocuklarımızın rahat ve huzurlu bir sınav geçirmeleri için sorumluluk düşmektedir. Sınavı etkileyebilecek yüksek ses ve gürültü problemleri konusunda vatandaşlarımızın hassasiyet göstereceklerine ve duyarlı davranacaklarına olan inancım tamdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarılı bireyler olarak milletimize, ülkemize ve bölgemize hizmet etmelerini arzu ettiğimiz çocuklarımızın emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyor, eğitim hayatları için önemli bir aşama olan TEOG Sınavında tüm öğrencilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”