HABERLER
Header Resmi
Başkan Ali Osman Yıldız, Valimiz Süleyman Kamçı yı ziyaret etti
2 Ağustos 2016

Son kararname ile Kayseri'ye atanan Valimiz Süleyman Kamçı'yı, o dönemde rahatsızlığı, sonrasında ise başarısız darbe girişimi önlemleri çerçevesinde ziyaret edemeyen Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, gecikmeli de olsa 'Hoşgeldiniz, hayırlı, uğurlu olsun, Allah utandırmasın' dedi.
Valimiz Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret eden Başkan Yıldız, Sarıoğlan hakkında geniş bilgi verdi. Nüfus, eğitim, kültür, tarih, gelenek-görenek, gençlerin ve halkın beklentileri gibi konularda bilgi verdikten sonra, ilçe bazında Türkiye'de ilk 15 Temmuz 'Demokrasi nöbeti'ni kendisinin belediye ses düzeni ile çağrısından sonra Sarıoğlan halkının başlattığna dikkat çekti. Sarıoğlan halkının her zaman devletinin, milletinin yanında olduğunu tekrarlayan başkan Yıldız, Valimiz Süleyman Kamçı'yı Sarıoğlan'a davet ederken, tecrübesinden yararlanmak istediklerini de açıkladı.
Valimiz Süleyman Kamçı, proğram çerçevesinde ilçeleri gezdiğini, en kısa zamanda Sarıoğlan ilçesine geleceğini ve ilçe halkı ile tanışacağını bildirdi.

Bu haber 1410 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör