Başkan Bekir Ayyıldırım'ın Gaziler Günü Mesajı
21 Eylül 2020

19 Eylül de kutladığımız Gaziler günü Sarıoğlan da kutlandı. Sarıoğlan Hükümet konağı bahçesinde yapılan törene Sarıoğlan Kaymakamı Ali İhsan Selimoğlu, Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Gaziler, Kurum Amirleri,Stk temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Tören çelenklerin sunumu , şehit ve gazilerimize saygı duruşu ve müteakibinde istiklal marşının okunması ile devam etti. Günün anlamına binaen konuşmalar eşliğinde tamamlandı.
Başkan Bekir Ayyıldırım, 19 Eylül Gaziler günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı, mesajında; "Ülkemizin savunulmasında canla başla mücadele vererek ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakarlık ve azimleri ile yaptıkları mücadeleleri hatırlamamız, unutmamamız ve unutturmamamızdır. Bu anlamlı gün gazi ve şehitlerimize duyduğumuz minnet ve saygının da açık bir göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, halen hayatta olan gazilerimize sağlıklı uzun ömür diliyor saygılar sunuyorum” ifadesini kullandı.