BAŞKAN YILDIZ, ÇİFTÇİ EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI
2 Mart 2017

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, 'Çiftçi Eğitim Seminerlerine katılırken, ilçenin kalkınması için özellikle yatırımcıları Sarıoğlan'a davet etti, her konuda yardım sözü verdi.
Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen Çiftçi Eğitim Seminerlerine Kayseri Şeker ve Pancar Kooperatifi yönetim kurulu başkanı Hüseyin Akay, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bazı belediye meclis üyeleri, çiftçiler ile davetliler katıldı. Toplantıda, Sarıoğlan'daki son gelişmeler, yatırımlar, önündeki engeller, yapılması gerekenler masaya yatırıldı.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Doğu ve Batının geçiş güzergahında bulunan Sarıoğlan'a yatırım yapanların ileri de kazanacağını tekrarladı. Başkan Yıldız, Sarıoğlan'ın kalkınmasına katkıda bulunacak yatırımcıları bölgeye davet ederek her konuda yardım sözü de verdi.