Başkan Yıldız, halkla buluştu, terörü kınadı, iddiaları yanıtladı
18 Aralık 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Palas mahallesinde halkla buluşarak gündemi değerlendirdi, terörü hem lanetledi hem de şiddetle kınadı. Kayseri'deki son bombalı terör saldırısının herkesi derinden yaraladığına dikkat çeken başkan Ali Osman Yıldız'ı, başkan yardımcısı Bahri Aktar ve Meslis üyesi Mehmet Tatlı'da yalnız bırakmadı. Başkan Yıldız, kendisine yönelik soruları da yanıtladı. "Kulaktan kulağa dolaşan herşeye inanmayın. Boş laflara, iftiralara, dedikodulara bakmayın. Ben buradayım ve kapım herkese açık. Kim ne sormak, neyi öğrenmek istiyorsa ben cevap vermeye hazırım. Halktan, ekibim ve yaptığım hizmetlerle ilgili bir şikayet duymadım, görmedim. Önümüze ne kadar engel ve taş koyarlarsa koysunlar yine de çalıştık, çalışıyoruz. Hep benimle ve ekibimle uğraştılar. Beni A ya da B parti getirmedi. Beni sizler buraya getirdiniz. Beni ancak bu makamdan halk indirir. Daha önümde 3 yıl var. Ben çalışmama, mücadeleme devam edeceğim. Yolsuzluktan aklandık. Şükür önümüzde bir dosya kaldı. Bundanda alnımızın akıyla çıkacağız. 10 bin metrekare parke ve asfalt yaptık. Bünyan'dan 40 kilometre boru döşeyerek en büyük sorun olan suyu getiriyoruz. Çalıştık, çabalıyoruz, borç ödüyor, bir yandanda hizmet veriyoruz. Koskoca Belediyede bir kepçe ile herkesin işine koşmaya çalışıyoruz. Bu sıkıntılar içinde birde iftiralar, yalan-dolanlarla uğraşıyoruz" dedi. Özellikle doğup büyüdüğü, kendisini Belediye Başkanlığı makamına getirdiği için Palas halkına teşekkür eden Ali Osman Yıldız 'Sizin başınızı öne eğecek, aşağıya düşürecek hiç bir şey yapmadım, yapmadık. Allah Birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Bunların amacı belli. Asla bunlara fırsat vermedim, vermedik, sizlerde vermeyin' dedi ve vatandaşlardan gelen soruları açık açık yanıtladı.