BAŞKAN YILDIZ, 'ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NDE YEMEK' VERDİ
25 Kasım 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, 'öğretmenler günü' nedeniyle, ilçe sınırlarındaki okullarda görev yapan öğretmenlere yemek verdi. Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen yemeğe ilçe Kaymakamı Hasan Doğan, Garnizon Komutan Vekili Ayhan Karakoç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Tunç, Belediye Başkan vekili Mehmet Tatlı, Belediye Başkan Yardımcısı Bahri Aktar, Emiyet Amirliğini temsilen Osman Soylu, İlçe Yazıişleri Müdürü Mehmet Sağır, öğretmenler, bazı davetliler ile bir grup öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra ilçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Tunç, günün anlam ve önemini anlatırken, kutsal ve sorumluluğu çok ağır bir görev yaptıklarını tekrarladı. İlçe Kaymakamı Hasan Doğan'da herkesin öğretmenlere vefa ve minnet borcu olduğunu belirterek öğretmenler gününü kutladı. Daha sonra stajerlik dönemini tamamlayan öğretmenler yemin ederek asil öğretmenliğe adım attı. İlçi Milli Eğitim Müdürü, emekli olan bir bayan öğretmene de hizmet şeref belgesini takdim etti. Tören ve program, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın öğretmenlere verdiği yemekle sona erdi. Törende, ilçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Tunç, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız adına 'teşekkür' plaketini başkan yardımcısı Bahri Aktar'a verdi.
Bu haber 2013 kez okundu.