Başkan Yıldız, Şehit yakınları ve gazilere verilen iftara katıldı
2 Haziran 2017

Sarıoğlan Kaymakamlığına vekalet eden Akkışla Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Şehit yakınları ve gaziler ile iftar sofrasında buluştu. Şehit yakınları ve kahraman gaziler, Akkışla ve Sarıoğlan Kaymakamlıkları tarafından düzenlenen ortak iftar programında ağırlandı. Sarıoğlan ilçesinde bulunan özel bir lokantada gerçekleştirilen iftara; Kaymakam İhsan Emre Aydın’ın yanı sıra, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve eşi Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül ve eşi, Sarıoğlan Adliyesinden, Cumhuriyet Savcıları Halit Bilgiç, Mehmet Emin Gül, Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Funda Ateş Gül, Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Aylin Baran, Sarıoğlan ve Akkışla İlçe Jandarma Komutanları, İlçe Emniyet Amirleri, İlçe Müftüsü, iki ilçenin S.Y.D Vakfı Müdürleri, S.Y.D Vakfı Mütevelli heyeti üyeleri ile her iki ilçe S.Y.D. vakfı çalışanları ve bazı STK temsilcileri katıldı. Program Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunarak başladı. Kaymakam İhsan Emre Aydın Şehit Aileleri ve gazilere, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin büyük bir devlet olduğunu belirterek her zaman Şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu tekrarladı. Aydın “Sizler bu aziz vatan toprağı için evlatlarınızı feda ettiniz, bizler ise devlet olarak millet olarak her zaman sizlerin yanınızda durmaya devam edeceğiz. Kaymakamlık, Belediye, diğer kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir işiniz olduğunda lütfen siz yorulmayın bizimle iletişime geçin bizler sizin yerinize yorulalım. Bu güzel ortamda bizleri yalnız bırakmayıp buraya kadar geldiniz için bir kez daha teşekkür eder siz kıymetli şehit yakınları ve kahraman gazilerimize minnet duygularımla saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.