BAŞKAN YILDIZ A KIR ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR VE DUA
17 Mayıs 2016

Tam bir karınca gibi çalışan ve ekipleri de çalıştıran Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'a, yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür ziyaretleri arttı. Son olarak Şenyurt mahallesinde oturan Süreyya Karaoğlu ziyaret ederek, elleri ile topladığı 'kır çiçekleri'nden bir demet verdi. Süreyya Karaoğlu, bugüne kadar gelen belediye başkanlarının ciddi bir çalışma yapmadığına dikkat çekerek başkan Yıldız'a çalışmalarında başarılar diledi ve sürekli dua ettiğini belirtti.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, yapılan çalışmaların ortaya çıkması ile vatandaş memnuniyetinin, taleplerinin arttığını tekrarladı. 'Ben bu makama hizmet için geldim' diyen başkan Yıldız 'Görev sonunda herkesin hayır duasını almak için gece gündüz çalışıyorum ve çalışıyoruz' dedi.