BAŞKAN YILDIZ, AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİNDE
7 Mayıs 2016

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Mayıs ayı danışma meclisi toplantısı, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız?ında katılması ile yapıldı.
AK Parti İl Başkanlığında yapılan toplantıya, MKYK üyesi Yaşar Karayel, milletvekilleri eski bakan Taner Yıldız, İsmail Tamer, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ??Her ay düzenli olarak yapılan daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantılarında ve ilçe başkanları toplantılarımızda hem gelen konuları hem de ilçelerimizdeki varsa eksiklikleri ya da yapılması gerekenleri milletvekillerimize aktarıyor ilçelerimize ve şehrimize nasıl daha iyi katkı sağlayacağımızı istişare ediyoruz'' dedi.