BAŞKAN YILDIZ, AK PARTİ İLÇE İŞTİŞARE TOPLANTISINDA BİLGİ VERDİ
29 Nisan 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, AK Parti ilçe iştişare toplantısında, göreve geldiği günden bu güne yaptıkları, bu yıl yapılacak olanlar ve projeler hakkında geniş bilgiler verdi.
AK Parti ilçe binasında, il yönetim kurulu üyesi Mehmet Ersu başkanlığında gerçekleştirilen 'ilçe iştişare toplantısı'na, ilçe başkanı Ahmet Cerit, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Kadın kolları başkanı Hacer Örnek, gençlik kolları başkanı Ömer Başaran, parti ilçe üyeleri de katıldı.
Toplantıda, Başkan Ali Osman Yıldız, seçildiği 30 Mart 2014'ten bu güne yaptığı çalışmalar, yatırımlar, projeler hakkında bilgiler verdi. Özellikle geçmişten gelen borçların çalışmaları nasıl etkilediğine dikkat çekti. Bu yılki yatırım programından örnekler verirken, geleceğin Sarıoğlan'ı için hayata geçirmeyi düşündükleri projelerden bazı örnekleri anlattı. Başkan Yıldız, toplantıya katılanların merak ettikleri soruları da yanıtlarken, partiden ve üyelerden beklentilerini de söyledi.