BAŞKAN YILDIZ, AK PARTİ TOPLANTISI VE YARDIM TÖRENİNE KATILDI
23 Nisan 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, AK Parti Kayseri il Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı ve etkinliklere katıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki başkanlığında, Parti binasının son katında, milletvekili Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Sami Dedeoğlu, il başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve diğer ilçe belediye başkanları, parti il ve ilçe yöneticilerininde katıldığı toplantı da, durum değerlendirilmesi, çalışmalar, aksamalar, projeler, beklentiler masaya yatırıldı.
Daha sonra başkan Yıldız'ın da aralarında bulunduğu kalabalık, Güneydoğu bölgesi yardım tırlarının uğurlanmasına katıldı. AK parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, teröre karşı kesinlikle taviz vermeyeceklerini, artık bu işin temizlenmesi için sonuna kadar gideceklerini tekrarladı.