BAŞKAN YILDIZ DAN BAKAN ÖZHASEKİ İÇİN GURUR PANKARTI
25 Mayıs 2016

65. Hükümet'te Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilen AK Parti Kayseri Milletvekili, Büyükşehir Belediye ve AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki?yi ilk gününden beri yanlız bırakmayan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, ilçenin en hareketli Kayseri caddesi üzerine 'gurur' pankartı astırdı.
Sarıoğlan'ın hızlı kalkınması için her zaman yanında olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile gurur duyduklarını ve duyacaklarını belirten Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız 'gurur' pankartına 'Kayseri'mizin gururu, Bakanımız Mehmet Özhaseki. Seninle gurur duyuyoruz. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız' yazdırdı.
Başkan Yıldız, sayın Bakan Özhaseki'nin özellikle Sarıoğlan ile ilgili projelerin hayata geçirilmesi, kalkınması, çalışmalarda aksayan sorunların çözümünde önemli rol oynayacağına inandığını da blirtti ve yeniden başarılar diledi.