HABERLER
Header Resmi
Başkan Yıldız ın TV 1 Deki Ramazan sohbetleri bugün 23.00 de tekrarlanacak, sakın kaçırmayın
14 Haziran 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Kayseri'nin uydu kanallarından TV 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanan 'Ramazan sohbetleri' programında Sarıoğlan'ı anlattı. Necmettin Çuhadaroğlu'nun hazırlayıp sunduğu program yaklaşık bir saat sürdü.Başkan Yıldız'ın bu sohbeti bugün (14.06.2016) saat 23.00'de TV 1 kanalında tekrar yayınlanacak. Sakın kaçırmayın..
Başkan Yıldız Tv 1'deki bu programda, ilçenin tarihini, geleneklerini, göreneklerini, kültürünü, aile ve toplum yapısını anlattı. Ayrıca, bugüne kadar yaptığı ve kalan sürede yapacağı çalışmalarla projlerdende örnekler verdi. Özellikle, çeşitli nedenlerle kağıt üzerinde azalan nufusun geriye gelmesi için büyük çaba gösterdiklerini belirten başkan Yıldız, göreve gelirken aldığı ağır borç yüküne karşın, bugüne kadar kilitli parke ve kum ocağı tesisleri ile Sarıoğlan'ın bugüne kadar görmediği hizmetleri yapmaya başladıklarını, Kayseri'de en çok yol yapan belediye olduklarını açıkladı.
Başkan Yıldız, halen İller Bankasından gelen paranın çalışanların maaşına bile yetmediğini, zor şartlarda en iyi kalıcı hizmetlere imza atmak istediklerini belirterek, daha önce açıkladığı projeleri hayata geçirmek için mücadele verdiğini sözlerine ekledi.

Bu haber 1382 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör