HABERLER
Header Resmi
BAŞKAN YILDIZ: KÜÇÜK HEMŞEHRİMİZİ KAN BAĞIŞI İLE KURTARALIM"
2 Eylül 2016

Özellikle yaşamsal bazı konularda çok duyarlı olan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Gaziler mahallesinden lösemili 8 yaşındaki Ünal Efe Taşkapan'ın kurtarılması, verilen 2 aylık sürede acil gerekli olan iliğin bulunması için, sağlık durumu iyi olan herkesin Kızılay Kayseri Kan Merkezine kan bağışında bulunmasını istedi. 'Küçük hemşehrimize geçmiş olsun' diyen başkan Yıldız, herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.
Gurbetçi ailenin çocuğu olan 8 yaşındaki Ünal Efe Taşkapan'a lösemi teşhisi kondu. Yapılan tedavi bir süre sonra sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine ivedi ilik nakli yapılmasına karar verildi. Halen hastanede tedavisi devam eden Ünal Efe için uygun kök hücre yani iliğin bulunması için 2 aylık süre verildi. Bu sürede Ünal Efe için Kızılay Kayseri Kan Merkezine ivedi gidilerek 'Ünal Efe Taşkapan'a kök hücre için bağış' denilmesi gerekiyor.
Gaziler Derneği Başkanı Yücel Mutlu, küçük hemşehrileri Ünal Efe Taşkapan için sürenin kısaldığını belirterek, kan bağışında bulunmak isteyenlere yardımcı olacaklarını, bunun için 0531 4671676 numaralı telefonla da irtibat kurabileceklerini açıkladı. Yücel Mutlu 'Allah hiç kimseyi böyle bir hastalıkla terbiye etmesin ve çaresiz bırakmasın. Allah Ünal Efe'mize ve ailesine yardımcı olsun. Bu bayram, kan bağışları ve uygun iliğin bulunması için hepimize iyi bir bayram olsun" dedi.
Bu haber 668 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör