HABERLER
Header Resmi
Başkan Yıldız: Onurumuzu hainlere karşı korur, meydanları boş bırakmayız
2 Ağustos 2016

Sarıoğlan?da son olarak ?Demokrasi nöbeti?nin tutulduğu Palas mahallesinde konuşan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız "Ordumuzun başkomutanı, ülkemizin seçilmiş ilk cumhurbaşkanı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan?ın meydanlara çıkın, milli iradeye sahip çıkın talimatıyla buradayız. Onurumuzu hainlere karşı korumak için, meydanları boş bırakmamakta kararlıyız" dedi.
Palas meydan parkında gerçekleştirilen ?Demokrasi nöbeti?ne ilçe Kaymakamı Hasan Doğan, Garnizon Komutanı Eyüp Budak, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, ilçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Tunç, Emniyet Amiri Adnan Yılmaz, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlarında söz alarak konuştuğu nöbette, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milletini bölmek isteyenlere karşı Sarıoğlan halkının tek yumruk olduğuna dikkat çekildi.
Başarısız darbe girişimi sonrası, FETÖ örgütünün kökünün kazınacağını, başındakinin de gelerek burada hesap vereceğini belirten Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız şunları söyledi.
??Öncellikle Allah sizden razı olsun. Yine bu akşam bu meydanı doldurdunuz. Ülkemizi, milletimizi, milletin adamını, baş komutanımıza el uzatmaya çalışanlara karşı buradasınız. Bu bayrak bizim bayrağımız, bu devlet bizim devletimiz ve bu devleti bir araya getiren ve teşkil eden de bu aziz millet, Türki milleti. Biz kendi onurumuzu, namusumuzu, her türlü haine karşı koruruz ve korumakta da kararlıyız. Biz hiçbir zaman milli iradeye uzanan ellerin karşısında durmaktan geri kaçmadık ve geri kaçmayacağız, her zaman dik duracağız. Cumhurbaşkanımızın bir sözü vardır; ?diklenmeden dik durma.? Bugün bu bayrağın altında hepimiz biriz. Hiçbir şekilde aramızda bir siyasi farklı düşünce yoktur. Çünkü bu milletin namusuna uzanan ellerin karşısında bizim dik durmamız lazım. Şanlı Türk formasının üniformasını üzerine giyip de bu millete silah kaldıran Türk askeri değildir, Türk askeri olamaz. Bu anlamda bizim şanlı ordumuzun içerisindeki bu çürükleri, bu hainleri tek tek ayıklayacağız. Bunların ne ordumuzda ne aramızda yeri yoktur. Hepinize bu akşamki katılımınız ve buradaki nöbetiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa süre içerisinde hepimiz bu işi bitireceğiz. Allah hepinizden razı olsun ve korusun?? dedi.

Bu haber 631 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör