BAŞKAN YILDIZ, PERSONEL İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
6 Mayıs 2016

Daha verimli ve kaliteli hizmet verilmesi için sık sık belediye personeli ile toplantı yapan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, çalışan herkesin ekmeğine ve işine sahip çıkmasını, kendisinin belediyede olmadığı saatlerde kaytarmamasını istedi.
Bu hafta sonu gideceği yurtdışı gezisi nedeniyle personele 'hakkımı helal ediyorum, sizde edin' diyerek helalleşen başkan Ali Osman Yıldız, belediyede olmadığı süre içinde kendisinin yokluğunun hissettirilmemesini, vatandaşa iyi davranmasını önerdi. Başkan Yıldız, çalışmalardaki başarısında personelin büyük başarsı olduğunu belirterek herkese bu konuda teşekkür etti.
Başkan Yıldız, daha sonra personelin istek, öneri ve bazı sorunları ile çözüm yollarını da dinledi.