HABERLER
Header Resmi
BAŞKAN YILDIZ ?SARIOĞLAN KÜLTÜR VE BAHAR ŞENLİĞİ?NDE..
31 Mayıs 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, ilçe Kaymakamı Hasan Doğan ve diğer protokol üyeleri ile bu yıl birincisi düzenlenen ?Sarıoğlan Kültür ve Bahar Şenliği?ne katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ??Kültür ve Bahar Şenlikleri?nin 1.si, Şehit Hacıbey Kaya Anadolu Lisesi?nde yapıldı. Düzenlenen törene, Kaymakam Hasan Doğan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Alparslan Bostancı, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, İlçe Emniyet Amiri Fati Kancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Tunç, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sarıoğlan Kültür ve Bahar Şenliğinin açılış kurdelesinin kesiminden sonra Kaymakam Doğan ve Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği Başkanı Lütfü Ünsal ile birlikte şenliğe katılan öğrencilere süt ikram etti. Oldukça zengin içeriğe sahip olan şenlik programı minik öğrencilerin halk oyunları gösterileri ile başladı. Ardından şenliğe katılan okulların hazırladıkları gösteriler sergilendi.

Sarıoğlan?ın tüm mahallelerini kapsayan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların yer aldığı şenlik alanında, her okul kendine ayrılan stant da öğrencilerin hazırladıkları resim, el işi ve performans ödevi çalışmalarını sergiledi. Ayrıca veliler tarafından hazırlanan yiyecek, içecek ve eşyalar bu stantlarda okulların yararına satışa sunuldu. İlçe protokolü şenlik alanında açılan stantları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yapılan ikramları ve takdim edilen hediyeler kabul edilirken okullara maddi katkıda bulunuldu.
Sarıoğlan Kültür ve Bahar Şenliği, canlı müzik, çocuklara yönelik etkinlik ve eğlencelerle devam etti.

Bu haber 1580 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör