Başkan Yıldız: Terörist darbecilere karşı kazanan meydanlardır
3 Ağustos 2016

Başarısız darbe girişiminden hemen sonra Sarıoğlan?da Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız?ın girişimiyle başlayan ?Demokrasi nöbetleri? devam ediyor. ?Terörist darbecilere karşı kazanan meydanlardır? diyen başkan Yıldız ?Ölüm emri Allah?tan, direniş emri başkomutandan. Demokrasiden ve nöbetlerden taviz vermeyiz” dedi.

Sarıoğlan?daki son ?Demokrasi nöbeti? yine Palas mahallesinde ilçe Kaymakamı Hasan Doğan, Garnizon Komutanı Eyüp Budak, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, ilçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Tunç, Emniyet Amiri Adnan Yılmaz, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı Hasan Doğan, Demokrasi, insan hak ve özgürlükleri konusundaki duyarlılık, darbecilere karşı dik duruşları nedeniyle Sarıoğlan?da yaşayan herkese teşekkür ederken, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız?da şunları söyledi.

??Başarısız darbe girişiminden hemen sonra burada meydanlardasınız. Sadece darbeci fetöcülere karşı direnmek için meydanlardasınız. Bu konuda hiç taviz vermediniz. Yakıp yıkmadınız. Çünkü siz yıkmak için değil, hep yapmak için ??Ya Allah! Bismillah!” dediniz. Terörist darbecilerin amacı darbe yapıp iktidarı ele geçirmek değil, iç savaş çıkarmaktı. Türkiye?yi Irak ve Suriye?ye çevirmek istiyorlardı. Buna Başkomutan hükumet ve siz izin vermediniz. İzin vermeyerek tarih yazdınız. Esas senaryo şimdi yazılıyor ve bu senaryoyu bizzat millet yazıyor. Bu senaryoda demokrasi, yiğitlik ve kahramanlık rolü bize; hainlik ve kalleşlik rolü, terörist fetocu darbecilere düştü ve inşallah mutlu sonla bitecek! Kardeşlerim, direniş sürüyor! Ölüm emri Allah?tan, direniş emri başkomutandan. O gün Milli iradeye zincir vurmaya kalkan çılgınlara gerçekten şaştınız. Önünüze çıkarılan bütün tank engellerini aştınız. Çanakkale?de savaşır gibi savaştınız ??Asım?ın nesli”nin sadece şiir kelimeleri olmadığını gösterdiniz; namusunuzu, milli irade namusunuzu çiğnetmediniz. Ve 5 saat içinde terörist darbecileri dize getirdiniz.”