HABERLER
Header Resmi
BAŞKAN YILDIZ, YAPILAN YOLLARI BOZANLARI UYARDI...
16 Haziran 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, zor şartlar ve kıt imkanlarla yaptıkları hizmetlerin korunmasını, izinsiz kimsenin çukur ve tadilat yapmamasını, yapanların ise kendilerine bildirilmesini istedi.
Halkı başta çamur olmak, çeşitli olumsuzluklardan kurtarmak için belediye ekipleri ile yolların asfaltlanarak, kilitli parke döşendiğini belirten başkan Yıldız "Zaman zaman bu yaptığımız hizmetleri, boru ve hortum geçirme, fosseptik açma gibi nedenlerle bozanları görüyoruz. Belediye hizmetleri kamu hizmetidir. Bunlara zarar vermekte kamu malına zarar vermektir ve suçtur. Bu nedenle, hiç kimse bizden habersiz ve izinsiz yapılan hizmetlere zarar vermesin. Gerekirse, bunu alışkanlık haline getirenler hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunur, idari işlemde yaptırırız. Bu ilçe ve topraklar hepimizin. Bu hizmete harcanan para da hepimizin" dedi.
Belediye ekipleri, başkan Yıldız'ın talimatı ile, çeşitli nedenlerle bozulan kilitli parke yollardaki bakım ve onarımı yapmaya başladı.

Bu haber 1409 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör