BAŞKAN YILDIZ: YÜREKLERİMİZ YANDI, TERÖRE LANET OLSUN..
11 Aralık 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız İstanbul Beşiktaş'ta biri canlı iki bombalı saldırıda 38 kişinin Şehit olması, 155 kişininde yaralanması terör eylemine sert tepki gösterirken 'Mübarek günün arefesinde, bunu yapan, yaptıran, destekleyen kim varsa lanet olsun. Allah hepsinin kat ve kat belasını versin. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine yakınlarına, meslektaşlarına, büyük Türk Milletine baş sağlığı ve sabırlar, yaralı olanlarada acil şifalar diliyorum. Rabbim Mekanlarını cennet eylesin.Hainler serefsizler ne yaparsanız yapın amacımıza ulaşamıyacaksınız. Sadece bizim canımızı acıtırsınız sizin sonunuz sahipsizce bir çöplük olacaktır. Ey kan emici insanıiktan nasibini almamış çıkarı menfati için insanların yok olmasını hiçe sayan kahpe terör destekçisi ülkeler, devletler. Bizi dedelerinizde bölemedi sizin gibi it sürüleride bölemez. Biz tek yumruğuz, ne yaparsanız yapın yumruk dağılmaz, savaşır sizin ciğerlerinizi sökene kadar. Bu terör olaylarına göz yumanları, dışarıdan gülenleri destek verenleri, ülkesine hainlik edenleri lanetle nefret kınıyorum. Biz Ay Yıldızlı Al Bayrağın gölgesinde dimdik ayaktayız. Ya şerefsizler, lagım fareleri siz nerdesiniz göremiyorum" dedi.