HABERLER
Header Resmi
BAŞKAN YILDIZ’DAN YENİ YILDA ‘BİRLİK, DAYANIŞMA’ MESAJI
30 Aralık 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız; acıları, sevinçleri ile bir yılı geride bırakıp, yeni bir yıla adım atarken mesaj yayınladı. ‘Yeni yılda birlik, beraberlik, dayanışma, dostluk ve kenetlenme’ dileyen başkan Yıldız, 2017’nin ülkemize sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni etti.

Başkan Yıldız’ın yeni yıl mesajı şöyle.

“Baki kalan bu kubbede bir hoş seda bırakabilmek amacıyla çıktığımız bu zor, riskli, önemli yolda, ülkemizin cennet köşelerinden biri olan Sarıoğlan’ın güzel ve sıcak insanlarına hizmet etme onurunu taşıdığımı öncelikle belirtmek istiyorum. Hep birlikte yeni bir yıla merhaba diyoruz. Yeni bir yıla girerken, millet olarak geleceğe güvenle bakmalı ve 2017 yılının bizlere sunacağı yeni fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Tüm gücümüzü, Sarıoğlan’ın ve ülkemizin kalkınmasına, demokrasimizin daha da güçlenmesine ve her alanda çağdaş dünyayı yakalaması için harcıyoruz. Ve bu gayretimizi yeni yılda da katlayarak devam ettireceğiz. Ortak paydamız olan ülkemiz ve tabiatın kalbi Sarıoğlan’ın her alanda gelişmiş, güçlü ve daha yaşanabilir bir yer olması için kenetlenerek birlikte hareket etmeli ve el ele vermeliyiz.

2017 yılının, Sarıoğlan ve ülkemizin ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel alanda gelişmeye devam edeceği, yeni başarılara imza atacağı ve Türkiye’nin dünya üzerinde olumlu izler bırakacağı bir yıl olacağına yürekten inanıyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli hemşerilerimin yeni yıllarını ve Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’ın doğumunun 1446’üncü yıl dönümünü kutluyor, yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa, barış, huzur ve güven getirmesini diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Bu haber 699 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör