BAŞKAN YILDIZ'IN GİRİŞİMİ İLE YENİ CENAZE ARACI ALINDI..
6 Haziran 2017

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın girişimleri ile, Büyükşehir Belediyesi'ne kesilen ilçe payından satın alınan son model, modern ve teçhizatlı cenaze yıkama aracı ilçeye getirilerek halkın hizmetine verildi. Başkan Yıldız ve belediye meclis üyeleri yeni alınan ve teslim edilen cenaze yıkama aracında incelemelerde bulundu, direksiyona da başkan geçti. Cenaze yıkama aracının hem mezarlık hemde cenaze hizmetlerinde kullanılacağını belirten Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, merkez dışındaki ilçe belediye kaynaklarının çok kıt ve yetersiz olduğunun Devlet büyükleri ve kendisi tarafından sık sık gündeme getirildiğine dikkat çekerek, ilçelerin alt ve üst yapılarının iyileştirilmesinde Büyükşehir belediyesinin, kesilen paylarından daha çok destek olmasını önerdi. Başkan Yıldız, yeni ve modern cenaze yıkama aracı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine teşekkür etti.