Başkana Teşekkür Plaketi
5 Ekim 2020

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım'a teşekkür plaketi. Sarıoğlan Atatürk Ortaokulu Müdürü Seyit Seher, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Yosavel ve müdür Yardımcısı Seda Akın, Başkan Ayyıldırım'ı makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Seyit Seher Başkan Ayyıldırım'a okullarına yapmış olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Başkan Ayyıldırım; "Eğitim ve Öğretim kurumlarımızın imkanlarının ve fiziki çevrelerinin iyileştirilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu pandemi sürecinde yapılması gerekli çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Gençlerimizin bu süreçte Eğitim ve sportif faaliyetlerdeki imkanlarını desteklemeye çalışıyoruz. "dedi. Plaket için teşekkür etti.