Belediye Meclis toplantısına Kaymakamı Hasan Doğan'da katıldı
4 Ekim 2016

Sarıoğlan Belediye Meclisinin Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı Hasan Doğan'ında katıldığı toplantıda, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, çalışmalar, projeler ve sorunlar hakkında bilgi verdi. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya belediye meclis üyeleri ile birlikte, bazı müdürlerde katıldı. Atatürk ve silah arkadaşları, Türk büyükleri ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. İlçe Kaymakamı Hasan Doğan kısa süreli katıldığı toplantıda, Devletin hassasiyeti, terör olayları, alınan önlemler ve yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı. Daha sonra Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bugüne kadar yapılan çalışmalar, projeler ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdikten sonra Belediye meclisi gündemindeki maddeleri görüşerek oy çokluğu ile karara bağladı.