Bozulan ve çukurlaşan yollara asfaltlı bakım-onarım
19 Temmuz 2016

Sarıoğlan Belediyesi, çeşitli nedenlerle bozulan asfalt yollar üzerindeki çukur ve benzeri yerlerde bakım ve onarım sonrası yama yaptı. Asfalt yollar üzerindeki bozulan bölgelerde yama çalışmaları devam edecek. Ayrıca, planlanan bölgelerde bazı yollar yeniden asfaltlanacak.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların ?Bozulan yolların onarımını yaptırın? talebi üzerine ekiplere talimat verdi. Bunun üzerine, belediye ekipleri, Sarıoğlan-Karaözü arasından başlayarak ilçe genelinde, özellikle ulaşımın yoğun olduğu asfalt yollar üzerindeki kırılma, çukurlaşma, çökme gibi bölümlerde onarım gerçekleştirdi. Başkan Ali Osman Yıldız, hep birlikte Sarıoğlan?ın örnek ve modern bir yer haline gelmesi için herkesin belediye ekiplerine yardımcı olması isteğini tekrarladı.