ÇALIŞMALARI İNCELEYEN BAŞKAN YILDIZ, EKSİKLERİ GÖSTERDİ
22 Nisan 2016

Sarıoğlan'ın 'örnek ve model bir ilçe olması' için çalışmaları yoğunlaştıran Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Güzelyazı mahallesinde devam eden bordür ve kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi, bazı eksikleri görerek, onlarında giderilmesi talimatını verdi.
Çalışmaların şu günlerde daha çok mahallenin Nail sokağı ve çevresinde devam ettiğini belirten
Sarıoğlan belediye başkanı Ali Osman Yıldız " Bugün birçok bölgemizde, parke çalışmalarımız devam ediyor. Kayseri'nin merkez ilçeleri dışında, kendi imkanları ile bu kadar büyük çalışmalara imza atan bir başka belediye yok. Ben, göreve gelmeden önce ne söz verdim ise onları ve fazlasını yerine getirmek için çalışıyorum. Artık, arıtma tesisi şantiye çalışmaları yüzünden, sıksık çamur olan Nail sokakta oturanlarda artık çamur görmeyecek. Burada kilitli parke ve bordür düzenlemesini en kısa sürede tamamlayarak yolu kullanıma açacağız. Muhtarlarımızla planladığımız gibi, Bakarcak ve Şenyurt mahalleleri için parkesi olmayan yerlerde düzetleme, bordür ve kilitli parke çalışması yapılacak. Bu iki mahallemizde de en kısa sürede parke çalışması başlatılacak. Yapılan ve planlamaya alınan bölgelerimizin dışında diğer mahallelerimizde de çalışmalarımız aksatılmadan devam edecek" dedi.