Çiftlik-Sofumahmut arası yol asfalta hazır
17 Ekim 2016

Son yapılan mahalli seçimlerden sonra hizmet görmeye başlayan Sarıoğlan ilçesinde, belediye ekipleri karınca gibi çalışmaya devam ediyor. Belediye ekipleri şu günlerde, yıllardır tozdan, çamurdan ve çeşitli bozulmalardan dertlenen Çiftlik-Sofumahmut arası 8 kilometrelik yolda düzenleme çalışması yapıyor. Ekipler, zemini sertleştirilen yolun asfaltlanması için son çalışmalara yoğunlaştı. Çalışmalar, yağışlardan önce tamamlanarak halkın hizmetine verilecek. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, genişletilen yolun zemin sertleştirmesinin tamamlanma noktasına geldiğini açıkladı. Başkan Yıldız "Şu günlerde asfalt öncesi son sertleştirme bitirilecek. Sonrasında yolun asfaltı da tamamlanacak. Şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun. Çalışmalarımız diğer yollarda devam edecek" dedi.