HABERLER
Header Resmi
DEMİRYOLU VE KARAYOLUNA BANLİYÖ DÜZENLEMESİ..
1 Temmuz 2016

Sarıoğlan'ın hızlı kalkınması, gelişmesi, geriye göçün hızlanması için önemli projelerden biri olan 'banliyö hattı'nın ilçeye getirilmesi çalışmaları hızlandırıldı. Bu çalışmalar çerçevesinde, demiryolu ve hemzemin geçitinde bulunduğu Mehmet Özhaseki caddesi üzerinde alt yapı tamamlanarak, asfatlanması öncesi sertleştirme çalışmaları başladı. Çalışmaların tamamlanmasından sonra asfaltlama gerçekleştirilecek.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, ilk aşaması Sarıoğlan-Kayseri-Yeşilhisar olan banliyö hattının daha sonra uzayacağına dikkat çekti. Başkan Yıldız "İlçemizi içine alan bu hat ile yerli ve yabancı turist sayısı artacak. Daha önce çeşitli nedenlerle ilçe sınırlarındaki yerleşim merkezlerinden göç edenler, bu hat ile günlük Kayseri'ye gidip dönecek. Diğer ulaşım araçlarına göre daha ekonomik olan bu hat ilçenin kalkınmasını da hızlandıracak. Emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ederim' dedi.
Başkan Yıldız, banliyö hattı çevresinde altyapınında tamamlandığını, artık hemzemin geçitler dahil yollara kimsenin dokunamayacağınında altını çizdi ve 'hayırlı olsun' dedi.

Bu haber 1493 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör