GAZİLER DEN BAŞKAN YILDIZ A TEŞEKKÜR PLAKETİ
4 Mayıs 2016

Gaziler Köyü Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği başkanı Yücel Mutlu, 2. dernek başkanı Tuncay Basan başarılı çalışmaları nedeniyle ziyaret ettiği Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'a 'teşekkür plaketi' verdi ve bundan sonrası içinde başarılar diledi. Mutlu, 7 Ağustos'ta Gaziler'de belediyenin desteğinde yapılacak olan şenliğin ise diğer yerleşim merkezlerine 'örnek' olacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, ziyaretten ve verilen anlamlı plaketten duyduğu memnuniyeti dile getirirken 'Önemli olan, bugüne kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız çalışmaların halkımız tarafından takdir edilmesi. Zaten, bu mevki ve makamlar gelip geçici. Kalıcı olanlar yapılan eserler. Bende kalıcı eserlerin daha çok olması için çaba gösteriyorum' diyerek, Dernek başkanı Yücel Mutlu'ya bu duygulu davranış nedeniyle teşekkür etti. Başkan Yıldız, 7 Ağustos'ta Gaziler'de yapılacak olan şenliğe belediye olarak her türlü desteği vereceklerini de bildirdi.