KARPINAR DA BOZULAN YOLLAR YAPILACAK
2 Mayıs 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın talimatı ile gerçekleştirilen kilitli parke çalışmaları, zaman zaman belediyenin haberi olmadan çeşitli nedenlerle vatandaşlar tarafından bozuluyor. Bu bozulma sonrası, yeniden çamurlaşma, yolda çökme ve şikayetler artarken, sökülen kilitli parke taşları da yol kenarlarında bekletiliyor. Son olarak, Karpınar mahallesinde mahalle muhtarı Murteze Kılıç'ın başkan Ali Osman Yıldız'a böyle bir konuyu bildirmesi üzerine belediye ekipleri yerinde inceleme yaptı. İki yol üzerinde açılan çukurlar son kez belediye tarafından düzenlenecek.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bundan sonra, belediyenin yaptığı düzenleme çalışmalarını izinsiz bozanlar ve zarar verenler hakkında yasal işlem yaptıracağına dikkat çekerek "Bu çalışmalar zor çalışmalar. Kolay yapılmıyor. Bu nedenle herkes yapılan çalışmalara sahip çıksın" dedi.