KAYSERİ YİNE 2 ŞEHİDİMİZ VAR...BAŞKAN YILDIZ'DAN TAZİYE..
22 Aralık 2016

Fırat Kalkanı operasyonu El Bab'dan Kayseri'yi yine yakan acı haber geldi. Şehit olan 14 kahramanımızdan iki Şehidimiz Kayseri'den. Pınarbaşılı bekar olan uzmançavuş Osman Çelik ile evli 3 yaşında bir kızı olan, 7 ay öncede babasını kaybeden, Belsin Tınaztepe mahallesinde oturan Kahramanmaraş Göksünlu Mehmet Kökkaya Kayseri'de toprağa verilecek. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız "Bu Şehit haberine can mı dayanır? Kayserimizin cigerlerini yakan 14 Şehidimizin yasını tutarken Fırat Kalkan Operasyonundan gelen kara haberle 14 Vatan Kahramanı Şehidimizden ikisi ile yine kor ateş düştü. Artık bu acıya yürek dayanmıyor. Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara başsağlığı dilerim. Allah tez günde bu hain şerefsizleri perişan eylesin" dedi.