HABERLER
Header Resmi
KUTLU DOĞUM HAFTASI PALAS TA KUTLANDI
18 Nisan 2016

Sarıoğlan İlçe Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Palas mahallesi düğün salonunda 'Gelin birlik olalım' konulu konferans düzenledi.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın da katıldığı etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Sarıoğlan merkez cami müezzini Emre Arslan, Bünyan Merkez Cami imamı Mehmet Yılmaz ve Mehmet Tanrıöver, Palas cami imamı Recep Tankut Kur?an Tilavetinden sonra toplu dua yaptırdı.
Program daha sonra Diyanet İşleri Bakanlığının hazırladığı sinevizyon gösterimi ardından Kayseri il Müftülüğünden Halil İbrahim Erdoğan'ın 'Gelin birlik olalım' konferansı ile devam etti. Milli birlik ve beraberliğe değinen Erdoğan, içinde bulunduğumuz ortamın bir an önce son bulması gerektiğini ve Türkiye?nin dünyanın gıpta ile baktığı ve bundan dolayı daha sağlam yere basması gerektiğine ve iç huzura büyük ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı.
Program sonunda, belediye başkanı Ali Osman Yıldız'da, 'kutlu doğum' haftasının önemini belirterek, bu etkinliğe emeği geçenleri kutladı.

Bu haber 1245 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör