HABERLER
Header Resmi
PALAS’A ARITMA, EBULHAYIR VE TATILI’YA KANALİZASYON
22 Şubat 2017

Sarıoğlan’ın kalkınması için çalmadık kapı bırakmayan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, toprak altında kaldığı için özellikle ‘nankör hizmet’ olarak değerlendirilen su, kanalizasyon ve arıtma tesisi gibi kalıcı hizmetlerin ilçedeki yaşam merkezlerinde hayata geçmesi için büyük çaba harcıyor. Başkan Yıldız’ın girişimi ile bu yıl Palas’ın arıtma tesisi, Ebulhayır ve Tatılı’nın kanalizasyonuna başlanacak, İğdeli, Muratbeyli ve Ömerhacılı’nın da kanalizasyon projesi tamamlanacak.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız yapıldıktan sonra görülmediği ve toprak altında kaldığından kamu da ‘nankör hizmet’ bu tip kalıcı hizmetlere ağırlık verdiğine dikkat çekti. Her zaman dediği gibi ilçenin hızlı kalkınması, cazibe yaşam merkezi olması, tersine göçün hızlanarak nüfusun artması için herkesin üzerine düşeni yapmasını isteyen başkan Yıldız şunları söyledi.

“Bugün kim ne derse desin Türkiye’nin en geri kalmış, kamu hizmetlerini bugüne kadar alamamış ilçelerinden biri Sarıoğlan. Bu Sarıoğlan’ın kaderi olamaz. Bizler hizmet için seçildik ise çalmadık kapı, gitmedik bakanlık, kişi ve kuruluş, ilçede ise ayak basmadık yer bırakmamamız gerekir. Bizlerde küslük, kırgınlık, kavga olamaz. Bölgemizin kalkınması için, bizler risk alıp kalıcı hizmetlere imza atmaya çalışıyorsak, bu bölgede yaşayanlarda fitnelere, fesatlara, iftira atanlara, dedikodu yapanlara fırsat vermemeli. Ben şimdiden bu kalıcı hizmetlerin bir kez daha Sarıoğlan’a hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, bu konuda bize destek veren Büyükşehir Belediye başkanımız ve KASKİ yönetimine teşekkür ediyorum.”

 

Bu haber 1700 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör