SARIOĞLAN BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
1 Aralık 2020

SARIOĞLAN BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Sarıoğlan Belediyesi'nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşen toplantı, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım Başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.
Mecliste, 2 gündem maddesi, 2 de gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.
Başkan Bekir Ayyıldırım;" 2020 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdik. Gündemimizde bulunan 4 maddeyi görüşerek karara bağladık. Gündemimizde Belediyemize ait kiraya verilen iş yerlerinin kira sürelerinin 5 yıl olarak, Kamu yararı için kullanılan yerlerin ise 10 yıl olarak kiraya verilmesi, Güneş Enerji Santrali yapılması için alınan yerin imara açılması, Uygulanacak olan projenin yapılması için İller Bankasından kredi kullanılması, İlçe genelinde Mezarlıkların Sarıoğlan Belediyesi tarafından düzenlenmesi konuları görüşülüp karara bağlandı. Alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını diliyor, meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.