Sarıoğlan Belediyesi GES Projesi İçin Çalışmalara başladı
21 Haziran 2019

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım GES (Güneş Enerji Santrali) Projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Başkan Bekir Ayyıldırım "Sarıoğlan ilçemiz güneşin en verimli olduğu bölgeler içerisinde olması bölgemize bu konuda yatırımların yapılmasını hızlandırmıştır. Sarıoğlan Belediyesi olarak amacımız ilçemizin bu imkanlardan faydalanmasını sağlamak amacıyla kuracağımız GES için arazi incelemesini yaptık. Amacımız Temiz enerji ve Çevre dostu yatırımlar sayesinde hem istihtam sağlamak, hemde ileriye yönelik gelirlerimizi artırmak istiyoruz. İnşallah en kısa sürede de yapımına başlayacağız. Bize desteklerini esirgemeyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun!"dedi.
ges
ges1